Shalisa (junior songfestival) op school!

Shalisa op school!

Op 26 september kwam Shalisa bij ons op school. Ze zong met het liedje Million Lights en Living ar Dream . Het was best bijzonder dat Shalisa bij ons kwam zingen want ze doet mee aan het junior songfestival maar ze woont ook in Wognum dat is heel dichtbij. Bij de halve finale is ze 1e geworden en ze is dus door naar de finale en ik hoop dat ze eerste wordt. Het is wel knap dat ze zo mooi kan zingen en in het liedje doet ze ook heel mooie uithaaaaal. In de klas hadden we ook al een stukje van de halve finale gekeken voor we naar het podium toe mochten. Na het zingen mochten we ook vragen stellen. Een van die vragen was: ’Wat is het leukste wat je ooit hebt gedaan?’. Toen antwoordde ze dat ze de videoclip wel heel leuk vond. Aan het einde mocht iedereen die in groep 7/8 zit mocht op de foto met een flyer en de handtekening van Shalisa.

Geschreven door Tannika en Meike uit groep 7-8 A

Protocollen