Groep 5-6 A

In groep 5-6 A zitten 21 kinderen.

Er zitten 9 kinderen in groep 5 en 12 kinderen in groep 6

We hebben in totaal 11 meisjes en 10 jongens.

We hebben de eerste tijd al erg genoten met elkaar. De conclusie van de kinderen en de juf was: ‘wat een leuke groep’.

Juf Lieselot werkt vijf dagen.

Groep 5-6 B

In onze klas zitten 20 leerlingen.

Van maandag tot en met vrijdag staat juf Milou voor de klas. Op dinsdag en donderdag gymmen we. Deze dagen zijn tevens onze fruitdagen. Tijdens het tussendoortje, om 10.00 uur, eten we dan allemaal fruit.

’s Morgens wordt er gewerkt aan de volgende vakken: rekenen, lezen, spelling, taal, Nieuwsbegrip en stellen. De middagen krijgen vorm door middel van Kanjertraining, Engels, muziek, schrijven, aardrijkskunde, verkeer en VierKeerWijzer. Bij dit laatste vak werken we groepsdoorbrekend.

Groep 5-6 C

In groep 5/ 6 C zitten 22 leerlingen.

Er zitten 10 kinderen in groep 5 en 12 kinderen in groep 6.

We hebben in totaal 14 meisjes en 8 jongens.

De eerste paar maanden stond juf Linda op maandag, dinsdag en woensdag (om de week) en meester Jan op woensdag (om de week), donderdag en vrijdag voor de groep.

Juf Linda is nu met zwangerschapsverlof, nu staat meester Jan de hele week voor de groep.

Informatie over groep 5 en/of 6