Groep 3/4 A

Onze groep telt 27 leerlingen; 9 in groep 3 en 18 in groep 4. Er zijn 2 juffen; juf Patricia is er elke dinsdag en woensdag en  juf Vivienne is er elke donderdag en vrijdag. De maandag is onze wisseldag: de ene maandag is juf Patricia er en de andere juf Vivienne.

Groep 3/4 B

Onze groep telt 26 leerlingen; 11 in groep 3 en 15 in groep 4. Ook hier zijn 2 juffen; juf Inge is er elke maandag, dinsdag en woensdag en juf Francisca is er donderdag en vrijdag.

In groep 3 leren we lezen met behulp van de methode Veilig leren lezen, we rekenen met de methode Wereld in getallen en we schrijven met de methode Pennenstreken.

In groep 4 werken we met dezelfde methoden voor het rekenen en het schrijven. Voor taal en spelling gebruiken we de methoden Taal op maat en Spelling op maat.

Daarnaast gymmen we elke dinsdag en vrijdag en is er nog ruimte voor de kanjertraining en de expressieve vakken.

Om elkaar nog beter te leren kennen hebben we een Ik koffer. In de Ik koffer zit een boekje. Als je de koffer mee naar huis krijgt mag je het boekje invullen en de volgende dag mag je aan de hand van wat je ingevuld hebt iets over jezelf vertellen.

Wilt u onze groep ook beter leren kennen? U bent van harte welkom om ons te komen helpen met het lezen en rekenen!

juf Sylvia

groep 3/4 A