Hoera!

We zijn na de zomervakantie weer begonnen met 2 groepen van ongeveer 22 kleuters. Dit worden er in de loop van het jaar meer.

De eerste weken werken we aan de regels in de klas.

Bv. hoe ga je om met elkaar en met de materialen in de klas .

In de groep hebben we naast ons mooie mobiele digibord en computers nu ook een "smart board" gekregen waar een paar kinderen tegelijk  allerlei leerzame spelletjes op kunnen spelen.

Ook hebben we nu een natuurspeeltuin op het kleuterplein gekregen waar de kinderen nu lekker kunnen klimmen en klauteren.

Voor meer informatie over de kleutergroepen mogen jullie altijd even bij ons op school langs komen.

Na de inschrijving krijgen de ouders ook een info boekje mee waar precies in staat wat de kinderen allemaal doen op een dag.

Met vriendelijke groet,

Nel, Renske en Ingrid